Over mij

Ik ben Gerjanne Lemmens; moeder en voormalig leerkracht op verschillende basisscholen,
energetisch therapeut en voelspriet.
Kinderen die het moeilijk vinden om naar school te gaan,
boze buien hebben, slecht slapen en niet van schoot af willen tijdens feestjes. Ik ken ze.
Ik heb er drie. Nu ik volledig besef dat het gevoelige kinderen zijn en wat mijn rol daarin is,
begrijp ik wat ze van mij nodig hebben. Vaak verloor ik mezelf in de adviezen, meningen en oordelen van anderen. Ik voelde mijn kinderen haarfijn aan, maar liet me uit mijn kracht trekken om mee te kunnen doen met wat de maatschappij van me vroeg.

Vooral van mijn middelste zoon heb ik veel geleerd. Hij liep vast in het onderwijs en kon niet meer naar school. Hij heeft me in die periode een spiegel voorgehouden, waarin ik zag hoe wij beiden onszelf aanpasten en uit het oog verloren wat wij zelf wilden en voelden. Ook ik liep vast, net als mijn zoon.
Als leerkracht in het onderwijs botste mijn gevoel en wijze van communiceren met de voorschriften
waaraan ik moest voldoen. Ik nam de tijd om stil te staan bij mezelf. Te voelen wat ik nodig had en wat mijn kinderen nodig hadden.
Ik volgde de opleiding tot energetisch therapeut en werd herinnerd aan en bevestigd in wat ik al die tijd al voelde. Mijn voelsprieten staan weer aan. Ik voel precies aan wat essentieel is om in verbinding met mezelf te blijven en mezelf niet te verliezen in de omgeving.
Dat is een wereld van verschil. Mijn vermogen tot (aan)voelen staat als een huis.

Er komt een prachtige generatie aan. Deze kinderen bezitten een enorm potentieel om de wereld een stuk mooier te maken.
Ze hebben de veiligheid en ruimte nodig om dit te laten zien. Ik begrijp heel goed waar je als ouder wakker van ligt. Ik herken de valkuilen en de zorgen. Weet hoe het voelt om hulpverleners toe te laten in je leven.
Maar boven alles weet ik hoe het voelt om weer in je kracht te staan en je kinderen weer te zien stralen.
Ook jij als ouder bent van harte welkom. Het geeft me veel energie dat ik het mag doorgeven.
Ik volg jou als je voor me zit. Ik sluit me aan, zie je, hoor je, voel je en benoem wat ik voel en zie, waardoor jij jezelf weer ziet.
Wat er dan gebeurt doe je zelf. Ik loop mee op je pad en til je op. Ik sluit me aan bij jouw proces, ga niets oprakelen, laat komen wat er spontaan gebeurt. Ik wijs je niet de weg, maar laat jou je eigen weg weer herkennen en voelen, zodat jij weer jouw eigen keuzes kunt maken en weer terug kunt naar de plek waar jij je goed voelt. Namelijk bij jezelf.

Ik wil je graag leren kennen. Jij mij ook?
Neem gerust vrijblijvend contact met me op en voel of het resoneert.

De Voelspriet | Gerjanne Lemmens | Burg. Schaepmanstraat 9 | 5571 CX Bergeijk | info@devoelspriet.nl | 06 30849737 | KvK 77147901