Energetische therapie kinderen

Het werken met kinderen vormt mijn passie en laat mijn hart gloeien. Als leerkracht in het basisonderwijs werkte ik met veel plezier aan de ontwikkeling van deze kleine mensen. Ik merkte dat ik mijn hart niet volledig kwijt kon binnen het systeem van het onderwijs. Kinderen staan nog zo erg open en zijn puur in hun kijk naar de wereld. Sommige kinderen zijn zich nog sterker bewust van emoties en energie vanuit de omgeving. Zo sterk zelfs, dat ze onuitgesproken emoties en woorden van anderen oppikken. De hoog gevoeligheid zorgt ervoor dat hun lichaam en geest sterk reageert op prikkels en impulsen. Denk hierbij aan geluid, gevoel, zicht, smaak, geur, tast… Alle prikkels komen dubbel zo hard binnen. De verwerking van deze prikkels is intenser en langduriger. De aansluiting met de omgeving en maatschappij is er soms niet genoeg, waardoor deze kinderen zich onbegrepen en alleen kunnen voelen. Het ene kind gaat deze gevoelens van zich afschreeuwen en bewegen, het andere kind trekt zich juist helemaal terug naar binnen en ‘verdwijnt’ als het ware.

Als hoog gevoelig persoon ken ik zelf als geen ander de uitdagingen die hoog gevoelig zijn met zich meebrengt. Ik ben jaren bezig geweest te leren hoe ik kon omgaan met mijn gevoeligheid en zet
deze ervaringen graag in om kinderen te begeleiden en weer terug in hun kracht te brengen. Ieder kind verdient het om helemaal lekker in hun vel te zitten en zich op hun eigen tempo en manier te mogen ontwikkelen. De informatie over energetische therapie sluit nauw aan op de mogelijkheden die ik heb om met kinderen aan de slag te gaan en hen te begeleiden. Samen met mijn gevulde koffertje als therapeut zet ik ook mijn kwaliteiten als onderwijskundige in en als moeder van een kind met hoog gevoeligheid, naast natuurlijk nog mijn talenten als mens met een passie voor het werken met kinderen. De kinderbehandelingen duren in de regel korter en zijn speelser.

Informatie
Naam therapeut: De Voelspriet
Adres praktijk: Burg. Schaepmanstraat 9,
5571 CX Bergeijk
Telefoonnummer: 06 82631784
E-mail adres: info@devoelspriet.nl
Registratiegegevens
CAT-vergoedbaar therapeut
BTW-id: NL003164274831
KvK nummer: 77147901

Privacyverklaring en cookies policy