Bloesemremedies

Een van de bekendste oorsprongen van bloesemremedies is die van Dr. Edward Bach. Hij ontdekte de Bachbloesems eind vorige eeuw. Zelf leefde hij van 1886 tot 1936, waarin hij als bacterioloog, arts en patholoog veel onderzoek deed naar de werking van bloesems, en vooral na zijn dood kregen de Bachbloesems enorme bekendheid.

Dr. Bach geloofde dat je emotionele welzijn de sleutel is naar volledig welzijn. Tijdens zijn leven onderzocht hij het gebruik van bloemen en planten om op een eenvoudige en natuurlijke manier emotionele balans te vinden. In dat onderzoek richtte hij het Bach Centre op in Oxfordshire in Engeland, waar hij de bloesems verder ontwikkelde tot wat ze vandaag de dag zijn. In totaal ontdekte hij 38 verschillende Bachbloesems die elk werken op een specifieke emotie.

Naast de 38 Bachbloesems zijn er tegenwoordig ook andere instanties die ook bloesemremedies maken, zoals Bloesemremedies Nederland.

“De bloesemremedie werkt vooral op het energetische,  emotionele, mentale en psychische vlak.
Het heeft een sterk energetische werking.”

Bloesem remedies zorgen voor een balans, herstellen het evenwicht door aan te spreken wat er van binnen al in je zit. Het maakt je bewust.

Waarom een bloesemremedie?
Een bloesemremedie is een vriendelijke manier van werken. Het voegt door de verdunde vorm geen plant bestanddelen meer toe en vult ook niets aan. De werking is voornamelijk energetisch.

“Bloesem remedies kunnen samen met
andere therapieën en middelen worden ingezet en
kunnen hierin een ondersteuning geven, waardoor
de behandeling beter en sneller kan verlopen.”

In mijn praktijk maak ik gebruik van de Nederlandse Bloesem remedies.

Informatie
Naam therapeut: De Voelspriet
Adres praktijk: Burg. Schaepmanstraat 9,
5571 CX Bergeijk
Telefoonnummer: 06 82631784
E-mail adres: info@devoelspriet.nl
Registratiegegevens
CAT-vergoedbaar therapeut
BTW-id: NL003164274831
KvK nummer: 77147901

Privacyverklaring en cookies policy