Als ZZP-er

 

Naast mijn opleiding op de PABO heb ik tijdens mijn onderwijsperiode verschillende cursussen en gedaan. Denk hierbij aan kindgericht werken in de onderbouw, human dynamics, positieve psychologie, leerlingen met autisme spectrum in het regulier onderwijs. Tijdens 20 jaar werken in het onderwijs, binnen het speciaal-en regulier onderwijs, merkte ik dat in het systeem van het huidige onderwijs geen ruimte is om hoog gevoelige kinderen de aandacht te geven die ze verdienen. Dat bracht mij ertoe ontslag te nemen uit het basisonderwijs en een hbo-opleiding te volgen voor energetisch therapeut. Daarnaast heb ik mijn medische basiskennis en psychosociale basiskennis behaald. Omdat lichaam en geest een geheel zijn, ze niet los van elkaar functioneren. Dit ondersteunde mij om het ‘complexe’ kunstwerkje dat mens heet beter te leren begrijpen.

Op dit moment volg ik een opleiding systemisch werk. Ik werk vanuit mijn praktijk als energetisch therapeut, op zzp basis als ambulant begeleider, gezinscoach en medisch/pedagogisch coach voor verschillende organisaties.

Als de tekst op deze website je nieuwsgierig heeft gemaakt en je nog met een aantal vragen zit, kun je altijd contact met me opnemen. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen!
Wie weet kan ik iets betekenen binnen jullie organisatie.

De Voelspriet | Gerjanne Lemmens | Burg. Schaepmanstraat 9 | 5571 CX Bergeijk | info@devoelspriet.nl | 06 30849737 | KvK 77147901