Als ZZP-er

 

Naast mijn opleiding op de PABO heb ik tijdens mijn onderwijsperiode verschillende cursussen gedaan. Denk hierbij aan kindgericht werken in de onderbouw, human dynamics, positieve psychologie, leerlingen met autisme spectrum in het regulier onderwijs.

Naast het onderwijs heb ik de HBO opleiding tot energetisch therapeut gevolgd. 2 jaar als paranormaal therapeut en 2 jaar als energetisch therapeut.
Zo ook de medische basiskennis en de psychosociale basiskennis.

Op dit moment volg ik een opleiding systemisch werk. Ik werk vanuit mijn praktijk als energetisch therapeut, op zzp basis als ambulant begeleider, gezinscoach en medisch/pedagogisch coach voor verschillende organisaties.

Als de tekst op deze website je nieuwsgierig heeft gemaakt en je nog met een aantal vragen zit, kun je altijd contact met me opnemen. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen!
Wie weet kan ik iets betekenen binnen jullie organisatie.

Informatie
Naam therapeut: De Voelspriet
Adres praktijk: Burg. Schaepmanstraat 9,
5571 CX Bergeijk
Telefoonnummer: 06 82631784
E-mail adres: info@devoelspriet.nl
Registratiegegevens
CAT-vergoedbaar therapeut
BTW-id: NL003164274831
KvK nummer: 77147901

Privacyverklaring en cookies policy